جشن بزرگ روز دختر برگزار شد

جشن بزرگ روز دختر برگزار شد

جشن بزرگ روز دختر به مناسبت میلاد حضرت معصومه(س) و هفته کرامت با حضور جمع کثیری از شهروندان در باغ تالار شهرداری قشم توسط شهرداری و شورای اسلامی شهر قشم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قشم، مهندس مریم خادمی عضو شورای اسلامی شهر قشم در این آیین گزارشی از عملکرد شورا در عرصه فرهنگی-اجتماعی ارائه کرد.

وی اظهار داشت: افزایش شادابی و نشاط اجتماعی در کنار توجه ویژه به مسائل خانوادگی و آسیب‌های اجتماعی با تاکید بر محله محوری مهمترین اولویت کمیسیون اجتماعی شورای اسلامی شهر قشم است.

عضو شورای اسلامی شهر قشم افزود: در همین راستا باغ تالار شهرداری قشم برای برگزاری جشن‌های ازدواج آسان و دیگر مراسم مناسبتی در اختیار شهروندان قرار دارد.

خادمی ادامه داد: شورای شهر برای استمرار برگزاری کلاس های تقویتی کنکور با هدف ارتقای سطح علمی و رتبه دانش آموزان این شهر در این رقابت اهتمام ویژه‌‌ای دارد تا بتوان به جایگاه درخور شان و استعداد مردمان این منطقه دست یافت.

وی گفت: بازارچه‌های فصلی در سطح شهر قشم برای اشتغال بانوان سرپرست خانوار و فروش محصولات خانگی دایر شده و در تلاشیم با ایجاد بستر مناسب این بازارچه‌ها به صورت دائمی دایر باشند.

نوشته های مرتبط