توسط شهردار و رئيس شوراي اسلامي شهر قشم صورت گرفت: انتخاب اولين شهردار محله قشم

توسط شهردار و رئيس شوراي اسلامي شهر قشم صورت گرفت: انتخاب اولين شهردار محله قشم

رئيس شورا و شهردار قشم ، نشستي پيرامون مشكلات مردم محله سجاديه در مسجد امام رضا (ع) را برگزار كردند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومي شهرداري قشم ، رستم گوراني طي اين نشست گفت : متاسفانه در چندين سال اخير با توسعه اي كه شهر قشم با آن روبرو شده است محلات قشم به حاشيه رانده شده اند  و عملاَ از امكانات اوليه و خدماتي كه بايد براي آنها ارائه مي شده محروم بوده اند .

وي با بيان وضوح و مشاهده فقر خدمات رساني در سطح محلات گفت : شهرداري قشم بنا و سعي را بر اين گذاشته است كه بيشترين خدمات را در محلات بافت قديم ارائه نمايد.

ايشان همچنين به اهميت آگاهي دادن مسئولين امر در رابطه با بيان مشكلات محلات از طرق شورا ياران را امري ضروري دانستند و گفتند : انتخاب شوراياران و شهردار محله يك امر ضروري براي اهالي محلات مي باشد زيرا ارتباطي كه ما با مردم محلات از اين پس خواهيم داشت بيشتر در قالب بازديدهاي ميداني و برسي معضلات سطح محله مي باشد و جزئيات بيشتر را شهردار محله و شوراياران در اختيار ما قرار مي دهند . اين همان مصداق كامل مديريت پايين به بالاست و ما سعي در تقويت اين ارتباط خواهيم داشت .

IMG_1934

وي همچنين ارائه خدمات به محلات سطح شهر را با اطلاع و پيگيري هاي شهردار محله و شوراياران امكانپذير دانستند و گفتند : از اين پس فقط اين افراد هستند كه پيرامون مشكلات محلات به نمايندگي از مردم هر محله با ما در ارتباط تنگاتنگي خواهند بود ، اين افراد به نوعي نماينده شهردار در آسيب شناسي و رصد مشكلات مردم محله مي باشد .

رستم گوراني گفت : انتظار مردم از شهرداري  خدمات رساني است و ما نيز در اين ارتباط انتظاراتي را از افراد ساكن در محلات خواهيم داشت و ان هم مشاركت انها در امورات مربوط به خدمات شهري است. اين مشاركت مي تواند در راستاي بهبود امكانات و خدمات در محله هاي شهر باشد و هم در نظارت و حفاظت از آنها.

رستم گوراني ، گسترش فعاليت هاي فرهنگي و آموزش هاي شهروندي را لازمه به ثمر نشستن اهداف در تمامي حوزه هاي خدماتي دانستند و گفتند : فرهنگ سازي در استفاده از خدمات و حراست از آنها بايد در قالب آموزش هاي شهروندي گسترش دهيم تا بتوانيم به تحقق هدف عالي خود كه همانا توسعه پايدار محله اي است دست يابيم.

شهردار قشم در خصوص امنيت محله امام سجاد (ع) و ساير محلات نيز عنوان كردند و گفتند : نبود فعاليت هاي فرهنگي و همچنين فعاليتهاي متعدد پايگاه بسيج در محلات يكي از معضلات مي باشد در آينده اي نزديك با بستر سازي هاي كه قرار است با هماهنگي شوراي اسلامي شهر قشم و همچنين ناحيه مقاومت بسيج سپاه قشم صورت پذيرد در اين خصوص  به صورت جدي وارد عرصه خواهيم شد .

 IMG_1898

رستم گوراني در ادامه سخنان خود پيرامون معضلات و مشكلات محله ، در خصوص فعاليتهاي ورزشي، فرهنگي و برگزاري جشن ها و اعياد به شوراياران قول داد در كمترين زمان ممكن اين مشكلات كاهش خواهد يافت.
در ادامه اين جلسه شوراياران توسط ساكنان محله انتخاب ، كه پس از انتخاب شوراياران آقاي ابوالحسن راشدي نيز به عنوان شهردار محله از طرف شوراياران منتخب محله انتخاب شدند .

IMG_1938

نوشته های مرتبط