در بازديد از اسكله شهيد ذاكري توسط شهردار و رئيس شوراي اسلامي شهر به همراه قائم مقام سازمان منطقه آزاد قشم ، راه اندازي جايگاه سوخت شهرداري مورد تاكيد قرار گرفت .
به گزارش واحد خبر روابط عمومي شهرداري قشم ، رستم گوراني از بازسازي مجدد جايگاه سوخت شهرداري واقع در اسكله شهيد ذاكري خبر داد .
شهردار قشم وجود جايگاه عرضه سوخت در اين مكان را مهم دانستند وگفتند : پس از تعطيلي اين جايگاه براي شناورهاي مسافربري و در كل ناوگان حمل و نقل دريايي مشكلات عديده اي به وجود آمد و بسياري از كارها نيز مختل گرديد .
وي گفت : با راه اندازي مجدد اين جايگاه علاوه بر تسهيل سوختگيري شناورهاي مسافربري ، از تأخيرهايي كه بعضاً بابت پيمودن مسافت طولاني شناورهاي مذكور براي سوختگيري به وجود مي آيد جلو گيري مي گردد .
شهردار قشم با اشاره به تعويض مخازن اين جايگاه گفتند : علت تعطيلي اين جايگاه پوسيدگي مخازن سوخت اعلام شده كه طي بازديد بعمل آمده در بازسازي كه قرار است انجام گردد سعي بر آن مي شود با نصب وسايل ازجمله مخازن سوخت با كيفيت بالا، علاوه بر بالا بردن ضريب امنيت از نشت احتمالي سوخت كه حاصل پوسيدگي مي باشد جلوگيري گردد .
رستم گوراني گفت : راهكارها و طرح هاي پيشنهادي بهره برداري اين جايگاه در حال برسي است كه با همكاري و هماهنگي سازمان منطقه آزاد قشم به آن پرداخته و در آينده اي نزديك اجرا مي گردد .
وي با اشاره به همكاري نزديك با سازمان منطقه آزاد قشم گفت : هدف همه نهادها ، خدمت رساني به مردم است و از اين كه مسئولين در سازمان منطقه آزاد قشم در چنين صحنه هايي دوشادوش با شهرداري همكاري مي كنند سپاسگذاريم .
دكتر حبيبي قائم مقام سازمان منطقه آزاد قشم كه در اين بازديد شهردار و رئيس شوراي اسلامي شهر قشم را همراهي مي كرد گفت : تلاشها بايد به سمتي سوق داده شود كه رضايتمندي مردم و شهروندان را در پي داشته باشد .