فرهنگ و آموزش در دستور کار شورای اسلامی شهر قشم

فرهنگ و آموزش در دستور کار شورای اسلامی شهر قشم

یکشنبه بیست و هفتم اسفندماه ۹۶نشست شورای اسلامی شهر قشم و شهردار با دکتر علیرضا درویش نژاد مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان در سالن جلسات شورای اسلامی شهر قشم برگزار شد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر قشم در این نشست پیرامون مسائل فرهنگی و آموزشی شهر قشم بین اعضای شورا و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

دکتر علی رستمی فر رئیس شورای اسلامی شهر قشم، با بیان اینکه فرهنگ بخش جدایی ناپذیر یک جامعه است، خواستار مساعدتها و حمایتهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در راستای ارائه خدمات فرهنگی موثر به شهروندان قشم شد. وی اظهار امیدواری کرد که شورای شهر قشم بتواند با همکاری این اداره کل بخشی از دغدغه های فرهنگی شهر را مرتفع کند و ساختارهای فرهنگی شهرستان قشم را ارتقاء ببخشد.

در این نشست مهندس زرنگاری رئیس کمیسیون فرهنگ و آموزش شورای اسلامی شهر قشم نیز ضمن اشاره به مسائل فرهنگی شهر، بر ضرورت تاسیس یک مجموعه فرهنگی چند منظوره تاکید کرد و گفت: بررسی های کمیسیون فرهنگ و آموزش شورای شهر قشم نشان داده است که وجود یک مجموعه فرهنگی در شهر قشم ضروری است. وی تاکید کرد: لازم است با استفاده از دیدگاه های صاحبنظران فرهنگی استان و شهرستان نسبت به تاسیس و راه اندازی این مجموعه فرهنگی چند منظوره اقدام گردد.

مهندس علی بازماندگان عضو شورای اسلامی شهر قشم، از فرهنگ در قشم به عنوان یک مقوله ی خاص یاد کرد که به تبع مهاجرپذیری و ورود گردشگران، باید به مقوله فرهنگ در قشم با نگاهی خاص پرداخته شود تا ویژگی های فرهنگی شهرستان به صورت برجسته نمایان گردد. وی در این ارتباط بر ایجاد زیرساختهای فرهنگی تاکید کرد و از فضای فیزیکی به عنوان شروع این حرکت در قشم یاد کرد.

دکتر رنجبر دیگر عضو شورای شهر قشم نیز با اشاره به اینکه تاکید شورای اسلامی دوره پنجم  شهر قشم از همان آغاز، بر مقوله ی فرهنگ و ورزش بوده، گفت: قشم در ابعاد اقتصادی توسعه پیدا کرده در حالی که مسائل فرهنگی شهر مغفول مانده است. رنجبر افزود: شورای اسلامی شهر قشم در این دوره، به این نتیجه رسیده است که به مباحث فرهنگی و آموزشی شهر باید به طور جدی ورود کند.

دکتر اسلامی نایب رئیس شورای اسلامی شهر قشم در این نشست اظهار داشت: کار فرهنگی کاری سخت و طاقت فرسا است و اگر علاقه مندی فرهنگی وجود نداشته باشد به سختی می توان کار کرد؛ وی ضمن تاکید بر ایجاد علایق فرهنگی، اظهار امیدواری کرد که با هم افزایی بیشتر، و همفکری با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، شورای شهر بتواند در این مسیر مثمر ثمر باشد.

رحیمی هلری شهردار قشم نیز در ادامه از تاسیس فرهنگسرا در محلات شهر قشم خبر داد و در راستای حمایت از برنامه های فرهنگی شورای شهر قشم اعلام همکاری کرد.

دکتر درویش نژاد در پایان این نشست سخنان مبسوطی در بحث فرهنگ و آموزش ارائه کرد. درویش نژاد گفت: برخلاف تصور عامه که شهرداری را صرفا برای خدمات شهری و جمع آوری زباله ها می شناسند، در کشورهای توسعه یافته یکی از کارکردها و وظایف اصلی شهرداری ایجاد شور و نشاط در شهر و بین مردم است.

وی در ادامه به لزوم نهادینه سازی فرهنگ و آموزش در جامعه تاکید کرد و خواستار استفاده از نمادهای فرهنگی در فضای شهری و ساخت و سازهای تجاری و به ویژه ساختمان های فرهنگی شد.

نوشته های مرتبط