۱- در سلام کردن به عنوان یک ارزش مهم دینی و فرهنگی پیشی گرفته و آن را به عنوان نشانه وقار و فروتنی ارج نهیم.
۲ – به حقوق دیگران به عنوان بخشی از جامعه شهری احترام بگذاریم و همواره خود را به جای دیگران قرار داده و آنچه را برای خود میخواهیم برای دیگران نیز بخواهیم.
۳ – از اموال عمومی مانند اتوبوس های شهری ،سطل های زباله و، وسایل تفریحی در بوستان ها و … به عنوان سرمایه های شهروندان در حال و آینده نگهداری کنیم.
۴ – در صورت امکان با کاشت یک نهال و یا گل به توسعه و بهبود فضای شهر خود کمک نموده و به سرسبزی بیش از پیش شهر قشم بیافزاییم و تمام تلاش خود را برای جلوگیری از تخریب از فضای سبز به عمل آوریم.
۵ – در حفظ پاکیزگی شهر خود کوشا باشیم و با نریختن زباله در پارکها و معابر عمومی آن را آلوده ننماییم.
۶ -به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام گذاشته و از امکاناتی مثل خطوط عابر پیاده به عنوان ابزارهای تامین کننده امنیت استفاده بهینه نماییم.
۷ -در جهت کاهش ترافیک شهر از وسایل نقلیه عمومی استفاده نماییم و تنها در محل ایستگاه های تعیین شده سوار وسایل نقلیه عمومی شویم.
۸ -با تکیه بر توانمندی های خود تمامی تلاش و کوششمان را در ایجاد شادابی و نشاط در شهر خود بکار بگیریم و امید به آینده را سرلوحه خویش قرار دهیم.
۹ -با تکریم و احترام به بزرگترها در جامعه ،الگویی برای آیندگان و فرزندان خود باشیم و همواره تجربیات آن ها را پاس داریم.
۱۰ -به عنوان شهروند موثر و با مشارکت با دیگر شهروندان در تمامی عرصه ها ی مختلف نقشی پررنگ توام با مسئولیت پذیری را ایفا نماییم.
۱۱- به عنوان یک شهروند مسئول ،مطالب فوق را به خانواده و دیگر اعضا جامعه نشر و انتقال داده و به تمامی مفاد آن به صورت عملی پایبند می باشیم.