1810مترمربع فضای تفریحی در شهرک سام و زال

۱۸۱۰مترمربع فضای تفریحی در شهرک سام و زال

شهردارقشم از اضافه شدن ۱۸۱۰متر فضای تفریحی در شهرک سام و زال خبر داد

به گزارش واحد روابط عمومی شهرداری قشم ، احمد رحیمی هلری ، نقش پر رنگ پارک های محله ای در پر کردن اوقات فراغت خانواده ها را تاثیر گذار دانستند و گفت : ایجاد پارک های محله ای می تواند زمینه های مساعد و مناسبی را برای تفریح و سرگرمی خانواده ها فراهم آورد .

شهردار قشم با بیان اینکه بعضی از شهرکهای ، از داشتن پارک محله ای محروم اند، بیان داشت : با تاکید شورای اسلامی شهر ، شهرداری قشم برنامه ریزی ساخت و ایجاد پارک های تفریحی و بوستان ها را در سال آینده در دستور کار خود قرار داده است که اولویت با شهرک هایی است که فاقد فضاهای تفریحی می باشند .

رحیمی هلری وجود پارک در شهرکهای جدید را یکی از الزامات دانستند و گفت : با توجه به اختصاص زمین جهت ایجاد پارک و فضای سبز در طرح جامع مصوب و تفصیلی شهر انتظار آن می رود با همکاری و مشارکت دستگاههای اجرایی شهرستان ایجاد چنین فضاهایی در کل بافت شهر قشم بویژه شهرک ها بیش از بیش باشد تا بتوانیم زمینه تحقق شعار عدالت محوری بر مبنای توسعه پایدار محله ای را فراهم نماییم .

شهردار قشم با اشاره به بررسی طرح پارک تفریحی در شهرک سام و زال قشم افزود : بیش از ۱۸۰۰متر فضای تفریحی به شهرک سام و زال در سال آینده اضافه خواهد شد .

 

 

نوشته های مرتبط