بازدید میدانی مسئولین از محلات صاحب‌الزمان، ملا موسی و مسکن مهر

بازدید میدانی مسئولین از محلات صاحب‌الزمان، ملا موسی و مسکن مهر

به گزارش روابط عمومی شهرداری قشم، صبح امروز شهردار قشم به همراه اعضای شورای اسلامی شهر، دکتر غلامی معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره‌کل راه و شهرسازی استان هرمزگان، مهندس مقدم مدیر شهرسازی و معماری سازمان منطقه آزاد قشم و جمعی از مسئولان شهرداری از محلات صاحب‌الزمان (عج)، ملا موسی و سایت مسکن مهر بازدید کردند.

این بازدید با هدف بررسی طرح بازآفرینی شهری، بازگشایی معابر، رفع مشکلات آب‌های سطحی و بررسی مسائل و نواقص مسکن مهر قشم انجام شد. در جریان بازدید، بر لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی برای تسریع در اجرای پروژه‌های خدماتی و عمرانی تأکید شد. شهردار قشم در حاشیه این بازدید گفت: «بهبود وضعیت زیرساخت‌ها و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان از اولویت‌های اصلی شهرداری است و با همکاری دستگاه‌های مرتبط، مشکلات موجود در زمینه آب‌های سطحی، دسترسی محلات و مسائل مربوط به مسکن مهر به‌زودی برطرف خواهد شد.»

در پایان، مقرر شد کارگروهی مشترک میان شهرداری قشم، اداره‌کل راه و شهرسازی استان هرمزگان و سازمان منطقه آزاد قشم جهت پیگیری مصوبات و اجرای اقدامات لازم در اسرع وقت تشکیل شود.

نوشته های مرتبط